COMEDY TOUR 2024

NIEUWE DATA!

Na het voorjaarsseizoen van De Avondshow 2024 gaat Arjen weer de theaters in. Hieronder vind je de (voorlopige) speellijst. Als er nieuwe theaters bijkomen, worden die toegevoegd als de kaartjes beschikbaar zijn.

VOORSTELLING
Arjen Lubach is terug! In zijn tweede solovoorstelling COMEDY TOUR! deelt Arjen opnieuw via persoonlijke verhalen, grappige anekdotes en verrassende muziek een unieke kijk op zijn eigen bestaan, het land én de tijd waarin we leven. En ja: hij is veel langer dan je zou denken, namelijk 1.85m. Als je het niet gelooft, kom dan zelf maar kijken.

OVER ARJEN
Arjen Lubach is bij het grote publiek vooral bekend als televisiekomiek, maar is geen vreemde in het theater. Na jaren in gezelschappen te hebben gespeeld, schreef en speelde hij zijn eerste solovoorstelling “Arjen Lubach LIVE!”. De show werd een grote hit in de theaters, met meer dan 160 uitverkochte zalen in Nederland en België, waaronder Carré, het Nieuwe Luxor en het Chassé Theater in Breda. Het nummer ‘Beter in Bed’ uit de voorstelling werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. Zowel Netflix, NPO Start, Amazon Prime en Videoland kochten de voorstelling aan. Daarnaast werd ‘Beter in Bed’ net als het liedje ‘Woke’ een hit op YouTube, met miljoenen views (Over Arjen Lubach LIVE: Lachen met Lubach! ⭐️⭐️⭐️⭐️ De Standaard | Keuze van de criticus Theaterkrant.nl )

Koop je kaartjes alleen rechtstreeks bij de theaters (via de links op deze website). Zo voorkom je extra kosten voor tussenpersonen en/of valse kaartjes.

Alle (aan)vragen / verzoeken / boekingen via: HET MANAGEMENT

Schrijf je in voor Arjens nieuwsbrief via DEZE LINK

Arjens eerste soloshow “Arjen Lubach LIVE!” is HIER te zien.